miércoles, 9 de diciembre de 2009

Algunes idees per compartir...

Us remitim un mail que Maite Teixidó de Lleida, sòcia activa de TISOc ens ha enviat per compartirlo amb tots i totes vosaltres com resum de la reunió que varem fer uns dies per realitzar el perfil del tècnic en integració social a la cartera de Serveis Socials. Ens fa un petit resum de algunes cosetes que em pensat per iniciatives futures, què us sembla?

Benvolguts integradors / integradores membres de TISOC (ja des del meu centre d'operacions in Lleida village)

Aps, primer informar-vos que el camí de retorn cap a Lleida ha estat tranquil i sense incidents.
Segon: agrair-vos la bona acollida a tots!!!

Avenç TISOC:

- properament als vostres correus electrònics rebreu la plantilla sobre el que s'ha estat treballant avui per fer aportacions, modificacions, ampliacions... de tot, menys fer-hi dibuixos

- tot dinant, comentàvem establir un dia de l'orgull integrador, bé "el dia de l'integrador social"
rondava fer-ho pel maig - que ja comença a fer bon temps
(ja que inicialment estava al juliol, quan es va iniciar TISOC però si al juliol estem tots de vacances, qui farà la celebració? je, je, je)
  • la proposta pel dia de l'integrador social: una trobada, un dinar, una ruta de bars, una manifestació.... quien da más?
  • també es proposava fer una samarreta, el lema de la samarreta podria ser: Integrador en perill d'extinció? (els que s'han quedat a dinar, lo pillaran)
  • aaaaaah, i ens han recordat que tenim un bloc a la nostra disposició: qui tingui alguna cosa per compartir, ja ho sap.

Bé, doncs, salutacions per a tots i bona feina a tothom.

Maite

No hay comentarios: