domingo, 24 de enero de 2010

Oferta laboral

L'Associació d'Amputats Sant Jordi obre convocatòria per cobrir una plaça de integrador social o animador sociocultural

Funcions: Portar a terme diferents tasques dels projectes de cooperació internacional i les conferències de conscienciació sobre les discapacitats a centres educatius de Barcelona. Dissenyar i gestionar accions destinades a impulsar la participació, l’educació i el desenvolupament social i cultural mitjançant activitats socioculturals. Analitzarà les característiques dels col·lectiu de persones amb discapacitat per dissenyar activitats en funció de les necessitats: planificar i programar les activitats i desenvolupar avaluacions dels programes i activitats.

Experiència: es valorarà experiència en treball amb col·lectius amb discapacitat física i experiència en cooperació per al desenvolupament.

Requisits: Titulació en un Cicle formatiu de Grau Superior d’Integració Social o d'Animació Sociocultural. Disponibilitat i flexibilitat horària. Vehicle propi. Capacitat de resolució de problemes, organització i disciplina. Capacitat de comunicació, implicació i compromís, creativitat, mentalitat oberta i dinamitzadora.

Condicions laborals: Jornada de 30 hores setmanals. Incorporació prevista: octubre de 2009. Aquesta plaça està subvencionada pels Plans d’Ocupació del Departament de Treball, per tant és imprescindible que la persona seleccionada sigui desocupada i preferiblement que actualment no tingui ingressos.

Més informació i CV: Associació d'Amputats Sant Jordi
Cuba 2 despatx 5. 08020 Barcelona
tel 933 453 905
amputats_santjordi@hotmail.com

1 comentario:

Unknown dijo...

Des de l'Associació d'Amputats Sant Jordi informem que aquesta plaça d'Integrador Social ja està coberta. Moltes gràcies pel vostre interés!